baner_BEC_Alegeri_pentru_Parlamentul_European_2009

legislatie-meniu

membrii-meniu

documente-meniu

comunicate-meniu

candidati-meniu

statistici-meniu

rezultate-meniu

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA INFORMATIILOR DIN ACEST SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. NAVIGAREA IN ACEST SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

       Site-ul http://www.bec2009pe.ro contine informatii publice, redactate si/sau culese si prelucrate de catre Biroul Electoral Central cu scopul de a informa publicul cu privire la atributiile si functiile institutiei, legislatia în vigoare si activitati privind Alegerile pentru Parlamentul European din anul 2009 .
Continutul acestui site web este proprietatea Biroului Electoral Central. Modificarea neautorizata a continutului acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Art. 29 din Legea nr. 365/2002.
http://www.bec2009pe.ro este un site web destinat informarii publicului, direct sau prin intermediul mass-media. Reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui web-site este permisa în urmatoarele conditii:
     - Materialul reprodus sau citat nu va fi prezentat ca provenind din nici o alta sursa decât site-ul web al Biroului Electoral Central
     - Materialul reprodus sau citat va fi însotit de una din urmatoarele specificari:
     • Sursa: site-ul web al Biroului Electoral Central;
     • Sursa: http://www.bec2009pe.ro
     • © Biroul Electoral Central;
     • O formulare clara cu acelasi sens ca acelea de mai sus.
     - Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat si nu vor fi selectate fragmente care, prin extragerea din context, sa îsi modifice sensul;
     - În eventualitatea existentei pe site a unor formulari ambigue sau neclare, recomandam ca, înainte de reproducere, sa fie contactat Biroul Electoral Central si sa fie solicitate clarificari sau precizari.

       Designul si layout-ul site-ului http://www.bec2009pe.ro este realizat de societatea Nadolu Co care nu raspunde de datele afisate si de modul lor de afisare.

 

informatii_utile-meniu

legaturi_utile-meniu

contact-meniu

termeni_si_conditii-meniu

nadolu co - design media si web design